Po tragické nehodě byl provoz na silnici obnoven po třetí hodině ranní

U tragické nehody tří osobních a jednoho nákladního auta, ke které došlo v úterý 7. května před 15. hodinou u Andělské Hory, zasahovaly všechny složky IZS. Šetření bylo ukončeno po třetí hodině ranní, kdy bylo možné opět obnovit na silnici provoz.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Policisté na svých stránkách uvedli , že nehoda tří osobních a jednoho nákladního vozidla zcela uzavřela silnici č. I/6 u obce Andělská Hora na Karlovarsku Bohužel jde o druhou smrtelnou dopravní nehodu na Karlovarsku během několika málo hodin. Při nehodě utrpěl třiasedmdesátiletý řidič zranění neslučitelná se životem, kterým na místě bohužel podlehl. Další osoba byla s vážnými zraněními letecky transportována do nemocnice.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Na svých stránkách zveřejnili hasiči Karlovarského kraje, že museli pro vyproštění osob použít hydraulické nástroje. Pro jednoho zraněného zajistili hasiči přímo u místa havárie prostor pro přistání záchranářského vrtulníku a po vyproštění asistovali při jeho transportu. U druhé zaklíněné osoby lékař konstatoval smrtelné zranění.

Foto: HZS Karlovarského kraje

Příčinu havárie vyšetřuje policie, po ukončení vyšetřování bylo možné vyprostit samotná vozidla. Z nákladního auta uniklo větší množství pohonných hmot, na místo tak byli zavolání i zástupci odboru životního prostředí.