Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody sanity a osobního auta

Policisté z chebského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, která se stala v úterý 12. dubna letošního roku krátce před půl sedmou ranní v Chebu.

Foto: Policie ČR

Podle policejního mluvčí Jakuba Kopřivy k dopravní nehodě mělo dojít tak, že sedmatřicetiletý řidič osobního automobilu značky Škoda, jedoucí ve směru od ulice Karlova směrem ke křižovatce s ulicí Evropská, zřejmě projel křižovatkou v době, kdy na světelném signalizačním zařízení svítilo světlo žluté barvy. Následně mělo dojít ke střetu se sanitním vozem, který jel ve směru od ulice Pražská směrem k ulici Valdštejnova, a měl zapnuté světelné výstražné znamení modré barvy.

Řidiči obou vozidel se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem. Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění šestapadesátileté spolujezdkyně ze sanitního vozu.

„Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, zejména pak autora níže přiloženého videozáznamu z palubní kamery vozidla, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.