Měl ujet od nehody. Policisté hledají svědky

Dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v pondělí 11. března letošního roku krátce před půl druhou hodinou odpolední u Sokolova k dopravní nehodě dvou osobních vozidel. K té mělo dojít tak, že dosud nezjištěný řidič vozidla značky Fiat Punto zřejmě na kruhovém objezdu na sjezdu z dálnice D6 směrem do centra Sokolova nedal přednost projíždějícímu osobnímu vozidlu značky Volkswagen. Následně mělo dojít ke střetu obou vozidel. Dosud nezjištěný řidič vozidla značky Fiat Punto z místa odjel, aniž by splnil zákonem dané povinnosti řidiče.

Foto: Policie ČR

„Řidič osobního automobilu značky Volkswagen se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem,“ uvedl policejní mluvčí  Jan Bílek s tím, že policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na telefonní číslo 974 361 536, nebo případně na linku 158.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.