Výlov rybníka Amerika je v plném proudu

Uzené, pečené i živé ryby jsou k dostání na tradičním výlovu rybníka Amerika u Františkových Lázní. Letos se akce koná v pátek 27. října do 16hodin a v sobotu  28. října od 8.30 do 14 hodin. V nabídce je  kapr, amur, pstruh, tolstolobik a, tradičně výběr různých druhů uzených ryb.

Výlov největšího rybníka v regionu je v plném proudu. Stejně jako v minulých letech nepřijdou návštěvníci o zajímavou podívanou. Také letos si ji mohou užít i ti, kteří ve všední den nemohou.

„Na výlovu je parkování kapacitně omezené, auta mohou návštěvníci zaparkovat v přilehlém kempu Amerika za poplatek nebo na parkovací ploše Slatina Parkoviště Jih,“ uvedla františkolázeňská starostka Mgr. Lenka Průšová. „Z druhé strany rybníka směrem od Krapic je vjezd umožněn pouze těžké technice zajišťující samotný výlov. Podél cest odstavení vozidel není možné, kvůli zachování průjezdu. Z důvodu velké dopravní vytíženosti a pohybu návštěvníků je tedy doporučeno parkovat pouze na parkovacích místech ve městě a nebo třeba využít mikrovláček nebo procházku parkem,“ doplnila.

O necelý týden později dojde k výlovu rybníka Regent u Chodové Plané.

Čtvrtek 2. listopadu od 8.30  do 16hodin. V pátek 3. listopadu od 8.30 do 14 hodin. V nabídce bude kapr, amur, tolstolobik, pstruh a tradičně uzená a pečená ryba.