Výlov rybníka Amerika se blíží. K dostání budou živé ryby i připravené na různé způsoby

Uzené, pečené i živé ryby budou k dostání na tradičním výlovu rybníka Amerika u Františkových Lázní. Letos se akce bude konat v pátek 27. října od 8.30 do 16hodin a v sobotu  28. října od 8.30 do 14 hodin. V nabídce bude  kapr, amur, pstruh, tolstolobik a, tradičně výběr různých druhů uzených ryb.

Výlov největšího rybníka v regionu se blíží. Stejně jako v minulých letech nepřijdou návštěvníci o zajímavou podívanou. Také letos ji mohou užít i ti, kteří ve všední den nemohou. K dostání opět budou ryby připravené na různé způsoby, ale také živé.

„Na výlovu bude parkování kapacitně omezené,  auta budou moci návštěvníci zaparkovat v přilehlém kempu Amerika za poplatek nebo na parkovací ploše Slatina Parkoviště Jih,“ uvedla františkolázeňská starostka Mgr. Lenka Průšová. „Z druhé strany rybníka směrem od Krapic bude vjezd umožněn pouze těžké technice zajišťující samotný výlov. Podél cest odstavení vozidel nebude možné, kvůli zachování průjezdu. Z důvodu velké dopravní vytíženosti a pohybu návštěvníků je tedy doporučeno parkovat pouze na parkovacích místech ve městě a nebo třeba využít mikrovláček nebo procházku parkem,“ doplnila.

O necelý týden později dojde k výlovu rybníka Regent u Chodové Plané.

Čtvrtek 2. listopadu od 8.30  do 16hodin. V pátek 3. listopadu od 8.30 do 14 hodin. V nabídce bude kapr, amur, tolstolobik, pstruh a tradičně uzená a pečená ryba.