Chebská knihovna přichystala prázdninovou pátračku pro děti i dospělé

Chebská hledačka je dobrodružná pátrací hra, kterou na prázdninové dny již potřetí přichystala Městská knihovna v Chebu. Jak napovídá podtitul „Po stopách spisovatelů“, letošní ročník je věnován literatuře. A nudit se nebudou děti ani dospělí.

Foto: Knihovna Cheb

„Pro účastníky jsme tento rok připravili originální trasu dlouhou 5,4 km, která je inspirovaná českými i zahraničními spisovateli. Skrze pracovní listy budou řešit zábavné úkoly, díky nimž se dozví mnoho zajímavých informací. Současně také vyluští tajný kód k odemknutí trezoru. Všichni úspěšní „hledači“ si budou moci ve studovně a čítárně vybrat v trezoru svoji odměnu“, uvedl vedoucí studovny a čítárny Jakub Benedikt.

Foto: Knihovna Cheb

„Akce trvá od 3. 7. do 31. 8. a zapojit se může každý. Zájemcům stačí získat pracovní list. Vybrat si mohou ze dvou verzí – pro děti a pro dospělé. Osobně si ho můžete vyzvednout ve studovně a čítárně, nebo v oddělení pro děti (Obrněné brigády 18).  K vytištění jsou připraveny také na webových stránkách knihovny www.knih-cheb.cz, kde také naleznete všechny důležité informace“, doplnil Benedikt.

Foto: Knihovna Cheb