Chebští kriminalisté pátrají po pohřešovaném pětačtyřicetiletém muži z Aše

Chebští kriminalisté pátrají po pohřešovaném pětačtyřicetiletém muži z Aše, který je přibližně 180 centimetrů vysoké štíhlé postavy, má velmi krátké vlasy ostříhané tzv. na „ježka“ a má natržený ušní lalůček. Pohřešovaný muž by měl mít vousy a na rtu a po stranách hlavy jizvy. V minulosti nosíval řetízky a prsteny z chirurgické oceli. V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

„Pohřešovaný muž měl v pátek 6. ledna letošního roku společně se svými kamarády odjet pracovně do Prahy,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Od té doby o sobě nepodal svým známým ani příbuzným žádnou zprávu a ani se do současné doby nevrátil do svého bydliště. Skupinka kamarádů, se kterou do Prahy pracovně odjel, se již koncem ledna vrátila zpět do Aše,“ uvedl s tím, že muž trpí nemocí, na kterou by měl užívat léky, které ovšem pravidelně neužívá. Pětačtyřicetiletý muž nevlastní mobilní telefon a mohl by se pohybovat mezi osobami bez domova.

Další informace k pohřešovanému muži naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).

Na sobě by pohřešovaný muž mohl mít černou bundu s bílým nápisem na rukávu, šedé rifle a černou pletenou čepici. Na nohách černé zimní boty.