Navrhujte nejlepší sportovce Karlovarského kraje za rok 2022

Karlovarský kraj i v letošním roce ocení sportovce, trenéry a sportovní legendy za mimořádné úspěchy v jednotlivých sportovních odvětvích i za dlouholeté zásluhy v oblasti sportu. Návrhy na ocenění budou již popáté přijímat okresní sdružení České unie sportu, a to do 31. ledna 2023. Sportovce mohou nominovat především kluby, tělovýchovné jednoty a další sportovní organizace.

Ilustrační foto

„Uplynulý rok byl opět bohatý na vynikající výsledky našich sportovců, ať se to týká dětí a mládeže, ale i dospělých. Rádi bychom proto prostřednictvím krajské ankety opět vyhlásili nejúspěšnější sportovce a poděkovali jim za skvělou reprezentaci regionu,“ uvedl krajský radní Jindřich Čermák.

Nominační formulář společný pro okresy i pro kraj je k dispozici na internetových stránkách krajské organizace České unie sportu: NOMINAČNÍ FORMULÁŘE DO ANKETY SPORTOVEC KRAJE ZA ROK 2022 (cuskv.cz). Anketní lístek je nutné si nejprve stáhnout do počítače, poté jej vyplnit a data uložit. Vyplněný formulář je pak třeba zaslat e-mailem na kontakty uvedené v závěru formuláře. Vybrané nominace v rámci okresních kol budou následně postoupeny Karlovarskému kraji.

Ilustrační foto

Anketu bude posuzovat Komise sportovní Rady Karlovarského kraje, která předloží krajským radním návrhy na ocenění. Slavnostní vyhlášení výsledků by se pak mělo uskutečnit v průběhu května 2023. Bližší informace poskytuje Ing. Martina Fučíková, e-mail: martina.fucikova@kr-karlovarsky.cz, tel.: 354 222 596, 736 650 379.

Zdroj: KÚKK