Policisté pátrají po svědcích nehody, při které došlo ke zranění chodce

Policisté ze sokolovského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody osobního automobilu a chodce. K události došlo ve čtvrtek 22. prosince loňského roku krátce před osmnáctou hodinnou v Sokolově, konkrétně v ulici K. H. Borovského na pozemní komunikaci číslo 2099 u čerpací stanice OMV. Chodec při dopravní nehodě utrpěl zranění, se kterými byl letecky transportován do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Podle policejního mluvčí Jana Bílka k dopravní nehodě mělo dojít tak, že řidiči osobního vozidla značky Škoda, jedoucímu ve směru od centra města Sokolov do obce Staré Sedlo, vstoupil z pravé strany do jízdy chodec, který přecházel komunikaci ve směru od místního parkoviště směrem k benzínové čerpací stanici OMV mimo přechod pro chodce. Následně došlo ke střetu vozidla s chodcem.

„Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158,“ informoval mluvčí.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.