Policisté pátrají po svědcích nehody

Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody. K dálosti došlo v úterý 27. prosince letošního roku kolem 11. hodiny v Ostrově, konkrétně na křižovatce ulic Tylova a Hlavní třída.

Foto: Policie ČR

Podle policejního mluvčí Jakuba Kopřivy dosud řidič neznámé totožnosti se měl se svým osobním automobilem střetnout s levou částí vozidla značky BMW, které řídila šestapadesátiletá řidička jedoucí po ulici Hlavní třída ve směru od ulice Borecká směrem k ulici Jáchymovská. „Po střetu oba řidiči zastavili, ovšem řidič neznámé totožnosti následně z místa odjel, aniž by splnil svou zákonnou povinnost,“ sdělil mluvčí.

Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění.

Šestapadesátiletá řidička se po dopravní nehodě podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

„Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či přímo policistům z dopravního inspektorátu na telefonní číslo 974 366 408,“ doplnil Jakub Kopřiva.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.