Pomůžete při pátrání? Hledají se svědci nehody

Policisté z chebského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý 29. listopadu letošního roku kolem šestnácté hodiny odpolední v Dlouhé ulici v Chebu. Policisté žádají svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Foto: Policie ČR

„Poškozená žena měla v ulici zaparkovat své vozidlo značky Volkswagen a z místa odejít. Poté, co se vrátila zpět k vozidlu, zjistila, že ho má poškozené,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek s tím, že osoba dosud nezjištěné totožnosti jí měla nechat za stěračem lísteček se vzkazem, že do jejího automobilu narazilo vozidlo značky Mazda, které z místa nehody odjelo, přičemž řidič vozidla nesplnil povinnosti účastníka dopravní nehody.

Foto: Policie ČR

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování a zjištění totožnosti svědka, který na místě zanechal lísteček, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.