Zažijte Stopy, fakta a tajemství se Stanislavem Motlem

Zažijte Stopy, fakta a tajemství se Stanislavem Motlem. Spisovatel vystoupí v chebské Svobodě ve čtvrtek 1. prosince v 17 hodin. Dárek v podobě kalendáře Stopy, fakta, tajemství 2023 získají přítomní po předložení platné vstupenky u vstupu do KC Svoboda sál Galerie. Výtěžek ze vstupného, které je 200 korun, poputuje na podporu osob se zdravotním postižením v sociální službě Sociálně terapeutické dílny Joker.

Foto: Archiv organizátorů

Neuvěřitelná dobrodružství zažívá reportér Stanislav Motl, který už více než dvacet let pátrá po ztraceném hrobě spisovatele a válečného letce Antoina de Saint-Exupéryho.

Kdo by neznal Malého prince, po Bibli nejpřekládanější knihu na světě, která dodnes láme rekordy prodejnosti i v České republice! A kdo by neznal jejího autora, francouzského spisovatele Antoina de Saint Exupéryho! Jeho život i smrt jsou plny tajemství. Nikdo neviděl jeho tělo, nikdo neviděl jeho hrob. Bouřlivý život a hlavně záhadné zmizení tohoto spisovatele, válečného letce a romantického hrdiny obdivovaného nejkrásnějšími ženami své doby, vzrušuje lidi po celém světě.

Délka pořadu je přibližně dvě hodiny bez přestávky, poté mají diváci možnost se setkat se Stanislavem Motlem, vyfotit se, nebo si nechat podepsat kalendář Stopy, fakta, tajemství.