V pondělí ráno zasahovali hasiči u dvou vážných nehod. Jedna osoba nepřežila

U dvou vážných dopravních nehod zasahovali v pondělí 7. listopadu ráno a dopoledne hasiči v Karlovarském kraji. Řidiči bourali nedaleko Žlutic a mezi Královským Poříčím a Loktem. U obou nehod bylo nutné vyproštění zraněných osob. Bohužel jedna osoba nepřežila.

Zdroj: HZS Karlovarského kraje

Podle zprávy, kterou zveřejnili hasiči na svých stránkách se první nehoda stala na silnici I/6 u Žlutic, kde se srazila dvě osobní auta. Hasiči museli jednu zraněnou osobu vyprostit. Provoz zde byl po dobu záchranných prací zcela uzavřen. Na místě zasahovaly dvě jednotky hasičů.

Zdroj: HZS Karlovarského kraje

Další nehoda se stala krátce před sedmou hodinou ranní na silnici mezi Královským Poříčím a Loktem. Také u této nehody museli hasiči vyprošťovat, jedna osoba utrpěla smrtelná zranění. „Jednalo se o čelní náraz vozidel,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva s tím, že na místě zasahovaly všechny složky IZS.

Zdroj: HZS Karlovarského kraje

Kromě těchto dvou nehod vyjížděli hasiči v průběhu pondělního rána a dopoledne k dalším dopravním nehodám, konkrétně k havárii dvou aut v Chebu, k nehodě autobusu a osobního auta u Lokte a ke sraženému zvířeti na železnici u Hájku.