Pomozte při pátrání! Pohřešuje se  třiaosmdesátiletá žena, která se neorientuje v prostoru a čase

Aktualizováno: Pohřešovaná žena byla v pořádku vypátrána. Policisté děkuji za spolupráci

Pomozte při pátrání! Pohřešuje se  třiaosmdesátiletá žena z Mariánských Lázní, která je přibližně 160 cm vysoké silnější postavy, má středně dlouhé prošedivělé vlasy a hnědé oči. V případě jakýchkoliv informací k této pohřešované osobě volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

„Pohřešovaná žena je klientkou Domova pro seniory v Mariánských Lázních, odkud odešla v sobotu 3. září 2022 kolem 19. hodiny. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Mobilní telefon nevlastní,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

V době odchodu z domova pro seniory na sobě žena měla mít tmavé legíny s bílým nápisem, na nohou polobotky nebo lodičky, tygrovanou halenku s krátkým rukávem a přes ní bílou halenku taktéž s krátkým rukávem a malou černou kabelku.

„Léky, které žena pravidelně užívá na své nemoci, si před svým odchodem již nevzala. Pohřešovaná je vitální, vyhledává kontakt s lidmi a ráda jezdí trolejbusem. Není ovšem orientovaná v prostoru a čase,“  doplnil mluvčí.

Další informace k pohřešované ženě naleznete zde (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla osoba nalezena).