Aktualizováno: Pohřešovaná žena byla v pořádku vypátrána

Aktualizováno: Pohřešovaná žena byla v pořádku vypátrána poblíž Lázní Kynžvart. „Děkujeme všem za pomoc,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Pešková.

 

 

 

 

 

 

 

Pomozte při pátrání! Policisté na Chebsku v současné době pátrají po čtyřiačtyřicetileté ženě z Mariánských Lázní, která se nevrátila domů. Je přibližně 150 centimetrů vysoké postavy, má hnědé oči a rovné hnědé vlasy. Jakékoliv poznatky k pohřešované ženě volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

„Pohřešování ženy oznámila její sestra, když se žena dne 4. února 2022 ve večerních hodinách nevrátila domů,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Pešková. „Na sobě by měla mít růžovošedou bundu a modré džíny. Dále by u sebe měla mít fialovošedý batoh, který nosí v ruce. Mobilní telefon má nedostupný. V současné době by se mohla pohybovat v okolí obcí Dolní Žandov, Valy, Stará Voda, Kynžvart a Mariánské Lázně,“ doplnila.

Další informace k pohřešované ženě naleznete ZDE (v případě, že tento odkaz již není aktivní, byla pohřešovaná osoba nalezena).