Při nehodě došlo ke zranění spolujezdce. Škoda je přibližně 215 tisíc

Při nehodě nákladního a osobního auta nedaleko Mariánských Lázní došlo ke zranění jedné osoby. Škoda je odhadnuta na částku přibližně 215 tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

V úterý 8. června letošního roku došlo v ranních hodinách na silnici poblíž Mariánských Lázní k dopravní nehodě. „K té mělo dojít tak, že teprve dvacetiletý řidič nákladního vozidla, jedoucího z Chebu na Mariánské Lázně, zřejmě v důsledku oslnění sluncem přehlédl před ním jedoucí automobil. Následně mělo dojít ke střetu přední části nákladního vozidla se zadní částí osobního auta. Tím mělo být vozidlo vymrštěno a přední částí narazit do před ním jedoucího dalšího automobilu,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění šestadvacetiletého spolujezdce z osobního automobilu. Ten byl zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice k ošetření.

Řidiči vozidel se podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u všech vyšla s negativním výsledkem.