Policisté pátrají po svědcích nehody

Policisté pátrají po svědcích nehody, ke které došlo v chebské Mánesově ulici. Policisté z chebského dopravního inspektorátu proto žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158.

Foto: Policie ČR

„V pondělí 8. dubna letošního roku krátce po poledni zaparkovala osmadvacetiletá žena své vozidlo značky Škoda před domem, kde bydlí, tedy v Chebu v ulici Mánesova,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Když k vozidlu přišla o několik hodin později, tak uviděla za stěračem papírek, na kterém ovšem nebylo nic napsáno. Následně si všimla, že její vozidlo má poškozený pravý bok a to oznámila na tísňovou linku policie,“ sdělil.

Foto: Policie ČR

„Vzhledem ke skutečnosti, že za stěračem poškozeného vozidla byl nalezen útržek papíru, tak lze předpokládat, že tento zanechal viník dopravní nehody, aby před případnými svědky „navodil dojem“, že dopravní nehodu chce řešit a poté z místa odjel,“ upřesnil mluvčí s tím, že informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.