Dopravní policisté pátrají po svědcích nehody

Karlovarští dopravní policisté pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v pátek 9. února letošního roku krátce po dvaadvacáté hodině v Karlových Varech v ulici Jaltská. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Foto: Policie ČR

„K události mělo dojít tak,  že řidič osobního automobilu značky Škoda při couvání z parkovacího místa mimo pozemní komunikaci zřejmě nedal přednost nezjištěnému projíždějícímu vozidlu pravděpodobně značky Seat červené barvy, které jelo ulicí Jaltská směrem do ulice Západní,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek. „Následně došlo ke střetu obou vozidel. Řidič osobního automobilu po dopravní nehodě zastavil, řidič nezjištěného vozidla ale pokračoval dále v jízdě směrem do ulice Západní,“ doplnil.

Policisté u řidiče osobního automobilu značky Škoda provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

„Policisté z dopravního inspektorátu v Karlových Varech žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli či procházeli, nebo nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali policistům na telefonní linku 974366408, nebo případně na linku 158,“ doplnil mluvčí.