Při nehodách na D6 bylo zraněno pět lidí

Při nehodách na D6 bylo zraněno pět lidí. V sobotu 27. ledna letošního roku krátce po desáté hodině došlo na dálnici, konkrétně na 151 kilometru ve směru z Chebu do Karlových Varů, k dopravní nehodě jednoho osobního automobilu. K té mělo dojít tak, že dvaadvacetiletá řidička osobního vozidla značky BMW zřejmě nepřizpůsobila rychlost a následně dostala s vozidlem smyk. Poté vyjela vpravo mimo komunikaci, narazila do křoví a několikrát se s vozidlem přetočila přes střechu. O několik minut později nedaleko boural další řidič. Netrvalo dlouho a došlo k další nehodě. Způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na přibližně 900 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Po několika minutách po první nehodě, sedmačtyřicetiletý řidič osobního vozidla značky Škoda zřejmě nepřizpůsobil rychlost, s vozidlem dostal smyk a vyjel mimo komunikaci. „Následně narazil do betonového poklopu a do vozidla značky BMW, které na stejném místě havarovalo o několik minut dříve,“ uvedl policejní mluvčí Jan Bílek s tím, že za dalších pár minut došlo k třetí dopravní nehodě. Čtyřiatřicetiletá řidička osobního vozidla značky Škoda zřejmě nepřizpůsobila rychlost, přičemž se chtěla vyhnout předešlé dopravní nehodě. S vozidlem dostala smyk a narazila do středových svodidel.

Foto: Policie ČR

„Dopravní policisté vyřešili dva přestupky příkazem na místě, tedy pokutou, pro dvaadvacetiletou a čtyřiatřicetiletou řidičku. Přesná příčina a okolnosti druhé dopravní nehody jsou nadále v šetření policistů,“ upřesnil mluvčí.