Sportovní areál nabízí své služby i mezi svátky

K bohatému sportovnímu vyžití nabízí sportovní areál pod vrchem Háj služby v podobě údržby sportovního vybavení. Pro milovníky zimních sportů to znamená, že si zde mohou nechat zbrousit lyže a také je navoskovat.

Foto: M. Všetečka – Jan Šnajdr ošetřuje skluznice lyží

„I když jsou sněhové podmínky  zatím špatné, je o naše služby zájem. Provádíme drobné úpravy na lyžích a snowboardech. Umíme seřídit vázaní a zájemcům poskytnout kompletní servis. Případně můžeme s mnoha věcmi od bot, hůlek až po vázání poradit,“ vysvětlil k tématu správce sportovního areálu Jan Šnajdr, který funguje pod Ašskými lesy s.r.o. Pokud se nerozjede lyžařské středisko, bude servis sportovních potřeb k dispozici každý pracovní den od 27.12. do 31.12.2023 vždy od 10 do 17 hodin. Areál bude uzavřen o Vánocích a první den roku 2024. Některé úpravy sportovního vybavení se dělají na počkaní a zákazníci si mohou čekání zkrátit v přilehlé útulné hospůdce, která je součástí areálu.

Foto: Miroslav Všetečka – Půjčovna nabízí širokou škálu sportovních potřeb

„Největší zájem je vynikající klobásky a čerstvou tlačenku. Samozřejmostí je i široký výběr nápojů. V zimních měsících nejvíce „frčí“ teplý čaj, káva a svařené víno. Otevřeno máme ve středu, čtvrtek a v neděli od 14 do 18 hodin. V pátek a v sobotu od 14 do 20 hodin. Otevírací dobu upravujeme také s ohledem na počasí,“ dodala paní Kombercová, která restauraci provozuje.