Lyžařská školička nabídne komplexní servis

Lyžařská škola TJ Jáchymov vstupuje do své již 54 sezóny. Za tu dobu naučila lyžovat stovky dětí. „Svoji“ školičku mnozí z nich berou jako srdcovou záležitost a zůstali v ní jako instruktoři. Není divu, ke Krušným horám tento sport zkrátka neoddělitelně patří.

Foto: Archiv Lyžařské školy Jáchymov

Snowboarding i lyžování se na Neklidu, kde má školička trvalé zázemí, mohou učit děti od 6 do 15 let. Umístění v nejvyšších místech hor zároveň zvyšuje pravděpodobnost, že sníh bude opravdu k dispozici po celou dobu kurzu. Ten začíná 6. ledna 2024. V rámci poslední šesté lekce děti změří své síly v oblíbených závěrečných závodech.

Děti tráví na svahu celý den (mohou si vybrat sobotu nebo neděli). Team zkušených instruktorů je učí základům zimních sportů, případně rozvíjí jejich již dosažené dovednosti. Samozřejmou součástí kurzu je skipass platný v celém krušnohorském Skiareálu Klínovec i zajištění teplých nápojů v základním zázemí. Ve spolupráci s Dopravním podnikem Karlovy Vary a.s. sváží klub děti z Karlových Varů, Ostrova a Jáchymova přímo na Neklid a zpět. O dopravu se tedy rodiče starat nemusí. Jediné, co je potřeba zajistit je zimní výbava. Kromě teplého oblečení samozřejmě lyže nebo snowboard, helma, lyžáky… I s tímto TJ Jáchymov dokázal rodičům vyjít vstříc a vyjednal slevu v půjčovně zimního vybavení v Abertamech (aberthamski.cz).

Pokud hledáte vyžití pro své ratolesti během dlouhých zimních víkendů a zároveň chcete mít klid, že je o ně dobře postaráno, je lyžařská školička TJ Jáchymov pro vás tou nejlepší volbou.

Autor:  skolicka.com