Více než 40 prodejců a výtvarných dílen bude přichystáno na Free Fler marketu

Zase po roce bychom vás chtěly pozvat na náš chebský market, který pořádáme za podpory světa fler.cz a Kulturního centra Svoboda. Jako již tradičně pro vás máme připraveno přes 40 prodejců a také výtvarných dílen.  Na letošním marketu se můžete těšit na prodejce i ze vzdálenějších koutů naší republiky a nejen na tvůrce z karlovarského kraje. Zajistili jsme pro vás i nabídku občerstvení.

Foto z minulých ročníků akce

Horní patro kulturního domu Svoboda bude jako každý rok hlavně ve znamení dobročinného bazárku, který pro vás připravuje Hospic Sv. Jiří a na kterém se budete moci probrat zajímavými kousky oblečení, doplňků nebo třeba hraček – my pořadatelky si tam každý rok vybereme „pár kousků“ a máme z nich velkou radost.  Krom toho, že mají vždycky fajn zboží, podpoříte nákupem u nich i dobrou věc. Veškerý výtěžek si nechávají na svůj provoz a tedy na pomoc lidem, kteří už se o sebe nedokážou postarat sami… Letos pro nás jako novinku připraví i dětský koutek a bude možné si u nich vyzkoušet i nějaké tvořivé dílny.

Foto z minulých ročníků akce

Celý velký sál zaplní jako vždy zboží vyráběné ručně a také s láskou. Každý rok vybíráme z došlých přihlášek ty tvůrce, jejichž zboží je originální, a také ty, které nemáte v průběhu roku moc možnost v okolí potkat. Takové vám rády zveme i opakovaně, protože si o ně sami říkáte – ať už proto, že si chcete doplnit sbírku, nebo abyste mohly podarovat kamarády a kamarádky, kteří vám závidí úlovky z předchozích ročníků. Je těžké to všechno rozepsat a obsáhnout – protože výběr je široký a najdete u nás vše od maličkých náušnic přes bytové dekorace až po ryze praktické věci jako třeba chlebovníky. A když už jsme u těch chlebníků, tak ty tkané nám přiveze Etomateliér (www.fler.cz/etomatelier2) z Plzeňska a Eva je s námi snad už od prvního marketu! Také Milena z Na vlně andělek (www.fler.cz/mili2508) jezdí na náš market pravidelně a své plstěné andělky většinou stihne vyprodat dříve než akce skončí, tak za ní pospěšte už dopoledne!

Foto z minulých ročníků akce

Zajímavá zastávka bude také u značky de Amor (www.fler.cz/de-amor), kde najdete spoustu autorských výrobků od stylových plecháčků až po bižuterii. Chybět nebude ani oblíbená PK Stylová dekorace (https://www.fler.cz/shop/pk-stylova-dekorace), kde na prodejním pultu najdete spoustu krásných věcí ze dřeva i papíru! A abychom nepsali místo článku knihu, tak na zbytek keramických, textilních, papírových, korálkových, polymerových, smaltovaných a dalších výrobků se budete moci podívat osobně!

Všechny vás také zveme ke sledování facebookové události FREE FLER MARKET 2023 a tam si společně budeme jednotlivé tvůrce blíže představovat. Událost najdete na odkazu: www.facebook.com/events/607594018240429A hlavně – prostě přijďte 19.11. do chebské Svobody a užijte si market naplno! Osahejte si zboží, přivoňte k bylinám, vyzkoušejte si šperky – zkrátka ulovte si ty pravé dárečky pro sebe i své blízké (a pak nám také dejte vědět, jestli jsme vás potěšily, nebo jestli vám na marketu něco chybělo… ) Těšíme se na vás jako každý rok!

Lenka Houtke a Lenka Kremová