V neděli začíná uzavírka tuhnického přejezdu

V neděli 19. listopadu zahajuje Správa železnic avizovanou rekonstrukci železničního přejezdu v Tuhnicích. Ten bude na deset dnů úplně uzavřen a část ulice Západní nebude v tomto úseku průjezdná. Omezení začne v neděli 19. listopadu v 8 hodin ráno, konec je naplánován na úterý 28. listopadu v 18 hodin.

Zdroj: MMKV

Omezení provozu se dotkne rovněž několika linek MHD. Naopak po celou dobu trvání uzavírky bude zajištěn bezpečný průchod pro chodce a otevřený zůstává i nedaleký přechod trati mezi burzou a Bečovskou ulicí.

Objízdné trasy budou zajištěny dopravním značením a povedou přes průtah městem. Autobusům MHD již bude umožněn průjezd přes křižovatku Západní – Šumavská. Díky tomu budou plně obsluhovány stávající autobusové zastávky MHD „Šumavská“ u Základní školy Poštovní. Pro ostatní silniční dopravu bude křižovatka uzavřena, příjezd do Šumavské ulice bude možný přes Charkovskou a Moskevskou ulici a zpět.

Provoz na světelné křižovatce u Chebského mostu bude monitorovat a průběžně vyhodnocovat dopravní policie. V případě, že si to situace vyžádá, bude světelná signalizace vypnuta a dopravu budou řídit dopravní policisté.

Zdroj: MMKV