Zasaď se za Frantovky! Ve Wiedermannově lesoparku se budou sázet stromky

Přemýšleli jste někdy nad tím, jak městu pomoct? Chtěli byste strávit příjemné podzimní odpoledne s místními patrioty a naučit se něco nového? Pak právě pro vás je určená akce Zasaď se za Frantovky. V sobotu 14. října od 14 hodin bude společnými silami vysázeno pár stovek stromků ve Wiedermannově lesoparku v oblasti, která byla napadena kůrovcem. Sraz zájemců bude u mariánské Lesní pobožnosti v blízkosti Zámečku.

Wiedermannův park

Výsadba stromků je vhodná pro děti i dospělé, pro každého kdo se nebojí ušpinit si ruce a zábavy v dobrém kolektivu. Potřebné nástroje budou na místě k dispozici, akce bude koordinovaná správcem městských lesů, Milošem Fialou. Organizátoři doporučují vzít s sebou si rukavice, rodinu a třeba také kamarády. Kapacita není omezena, z organizačních důvodů je doporučena krátká registrace. Po ukončení výsadby stromků možnost si dát něco dobrého k jídlu nebo pití přímo ve Wiedermannově parku.

Registrace na akci je možná při zadání adresy www.rb.gy/zha2n do Vašeho prohlížeče na telefonu či na počítači. Zasadit stromek si můžete přijít i bez registrace.