Policisté pátrají po svědcích nehody, při které došlo ke zranění chodce

Policisté pátrají po svědcích nehody v Ostrově, při které došlo ke sražení chodce. Řidič z místa nehody ujel. Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či na telefonní číslo 974 366 408.

Foto: Policie ČR

„Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo ve čtvrtek 31. srpna letošního roku v 19.25 hodin v Ostrově, konkrétně na silnici druhé třídy před domem v části Kfely,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva s tím, že čtyřiadvacetiletý muž měl v tomto místě šikmo přecházet pozemní komunikaci od jednoho domu ke druhému a přitom ho měl dosud neustanoveným osobním automobilem srazit dosud neustanovený řidič, který jel ve směru na Hroznětín. Řidič vozidla následně z místa odjel, aniž by splnil povinnost účastníka dopravní nehody.

Čtyřiadvacetiletý muž byl následně se svým zraněním převezen do nemocnice.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.