Františkolázeňské divadlo přichystalo na září pestrý program. Chybět nebude ani iluzionistická show

Františkolázeňské divadlo přichystalo na září pestrý program. Za diváky přijede například iluzionista se svojí velkolepou show, divadlo Pluto s nestárnoucím klasickým muzikálem My Fair Lady, ale také třeba koprodukční inscenace Divadla Lucie Bílé Třináct u stolu, v hlavních rolích se Simonou Stašovou a Tomášem Etzlerem. Publiku se také představí šedesátičlenný Abonentní orchestr Deutsches Symphonie-Orchester Berlin, pod vedením Heinze Radzischewskeho.

S tvojí dcerou ne  – 5. září 19 hodin

  Jedna z úspěšných vztahových komedií Antonína Procházky o předcházení manželským krizím.

Známý autor  udivuje životní věrohodností, s níž předvádí, jak se i dospělí mohou chovat jako děti a naopak. Hraje divadelní soubor MKS Františkovy Lázně. Režie: Jiří Cingroš, Vstupné: 70, 90, 120, 150 Kč

Galavečer operetních melodií a evergreenů  – 7. září  19.30 hodin

Účinkuje soubor Nálady s uměleckým vedoucím Petrem Mackem – moderace a kontrabas a sólisté hudebních divadel Miriam Čížková – soprán a Milan Vlček – tenor.

Program: F. Lehár – Veselá vdova, Paganini, F. Hervé – Mam´zelle Nitouche, E. Kálmán – Čardášová princezna, Hraběnka Marica, V. Monti – Čardáš, F. Lehár – Veselá vdova, Paganini, J. Strauss – Lehká krev, Cikánský baron, Trich trach polka, Směs valčíků, E.de Courtis – Sorento, Ch. Chaplin – Světla ramp, K. Zeller – Ptáčník a další.

Vstupné: 230, 290, 320, 350 Kč

Můj nejlepší kamarád  – 8. září  19.30 hodin

Autor: Eric Assous. Hrají: Aleš Háma, Petr Motloch, Nela Boudová, Tereza Kostková, Michaela Dittrichová / Lucie Okonová. Režie Jakub Nvota

Bernard a Phillippe jsou nejlepší přátelé, a přece tolik rozdílní. Bernard pracuje na skvělém postu v rodinném podniku své ženy Nelly, zároveň doplácí na svou vášeň sukničkáře. Svou milenku dokonce přivede do jiného stavu. Kdyby se o tom dozvěděla jeho manželka, přišel by o všechno. Proto požádá o pomoc svého kamaráda Phillipea, dobráka od kosti, který žije spořádaně se svou přítelkyní Alicí a nemá peněz nazbyt. Tím se roztáčí vynalézavý kolotoč situací a zápletek, na jehož konci není vůbec jisté, zda se Phillippeovi nezhroutí jeho vztah s Alicí a zda Bernardovi všechny jeho lži neprojdou…

Vstupné: 430, 490, 520, 550 Kč

Netopýr a další slavné melodie – 14. září 19.30 hodin

Účinkují: Miriam Čížková – soprán, Ivana Klimentová – mezzosoprán, Táňa Vaněčková – klavír.

Program: J. Strauss – Netopýr, Cikánský baron,  E. Kalmán – Hraběnka Marica, , R. Friml – Král Tuláků, F. Lehár – Paganini a další.

Vstupné: 220, 280, 310, 340 Kč

1 + 1 = 3 – 15. září 19.30 hodin

Autor: Ray Cooney

Známá situační komedie. John Brown je taxikář, kterému se kvůli přísně dodržovanému harmonogramu daří léta utajovat skutečnost, že má dvě manželky a že vede dvojí život. Jednoho dne se však John kvůli okolnostem dostane do nemocnice a na policii. Nepodaří se mu tak dodržet svůj časový harmonogram a rozjíždí se velký kolotoč lží, do kterých se John stále více zamotává. Když se konečně rozhodne ke všemu přiznat a poprvé říká pravdu, nikdo mu však nevěří…

Hrají: Daniel Rous, Pavel Kikinčuk / Bronislav Kotiš, Taťáňa Krchovová / Adéla Rausová, Klára Kovaříková / Pavla Bečková, Jiří Bláha / Matěj Merunka, Petr Jančařík / Jan Urban, Miloslav Krejsa / Tomáš Stolařík. Režie: Pavel Kikinčuk.

Vstupné: 330, 390, 420, 450 Kč

My Fair Lady – 21. září 19.30 hodin

Muzikál v podání divadla PLUTO z Plzně

Libreto:  Alan Jay Lerner, Hudba: Frederick Loewe, Adaptováno dle hry George Bernarda Shawa a filmu Gabriela Pascala „PYGMALION“, Překlad: Ota Ornest, Dramaturgie, scéna, kostýmy: Jindřiška Kikinčuková, V režii Bronislava Kotiše a choreografii Jana Ondera

V hlavních rolích Kamila Kikinčuková a Radek Zima. Dále hrají Dalibor Tolaš, Monika Švábová, Miloslav Krejsa nebo Bronislav Kotiš, Ivana Malatová, Petr Kukla nebo Jan Večeřa a další.

Vstupné 330, 390, 420, 450 Kč

Musicana aneb svět zpívá operety – 26. září 19.30 hodin

Účinkují: Elizabeth Legierski  (Kanada) – soprán, Kaylee Norris (USA) – soprán, Dokyeun Kim (Jižní Korea) – bas, Daria Guliaeva (Rusko) – soprán, Dr. Jelena Nosková – klavírní doprovod.

Vstupné: 220, 280, 310, 340 Kč

Iluzionista show Tour – 29. září 19.30 hodin

Jeden z nejlepších českých iluzionistů Pavel Dolejška – Odtrhněte se od obrazovky a zažijte živou zábavu jako nikdy předtím s show ILUZIONISTA – večer plný nemožných iluzí a velkolepých speciálních efektů, diváky a kritiky popisovaný jako neuvěřitelná podívaná, která zaujme diváky všech věkových kategorií. Pavel Dolejška zde prezentuje originální a fenomenální iluze světové úrovně. Představuje neuvěřitelnou interaktivní magii, spiritistickou seanci, ohromující předpověď, kterou je třeba vidět, abyste jí uvěřili, levitaci přímo před vašimi zraky, dojemný příběh, nebezpečí, mnoho humorných situací a dechberoucí finále. Představení se odehrává všude kolem vás v divadle a představuje velkolepé iluze, které nejsou nikde jinde k vidění.

Vstupné: 230, 290, 320, 350 Kč

ABO Orchestr Des DSO Berlin – 30. září 19.30 hodin

Účinkuje: 60-ti členný  Abonentní orchestr Deutsches Symphonie-Orchester Berlin, pod vedením Heinze Radzischewskeho

Program:  

  • L.v. Beethoven: Předehra z opery Egmont / Egmont Ouvertüre
  • Puccini: O mio babbino caro – árie z opery Gianni Schicchi
  • Puccini: E lucevan le stelle – z opery Tosca
  • Mascagni: Intermezzo z opery Sedlák Kavalír / Intermezzo aus Cavalleria Rusticana
  • A. Mozart: Árie z opery Figarova svatba / Arie aus Figaros Hochzeit „Glunse alfin…“
  • Verdi: La donna é mobile z opery Rigoletto
  • Bizet: Aragónští Svita z opery Carmen / Aragonaise aus der Carmen – Suite
  • Verdi: Parigi o cara za opery La traviata

Přestávka

  • Ch. Gounod: Hudba k baletu Margaretha / Balettmusik aus Margarethe
  • Stauss: Můj pán Markýz z operety Netopýr / Mein Herr Marquis
  • Puccini Nessun dorma z opery Turandot
  • Bizet: Habenera a toreadoři Svita z opery Carmen / Habanera und Toréadors aus der Carmen – Suite
  • Verdi: Pijácká / Trinkenlied
  • Strauss: Eljen a Magyar polka Opus 322
  • Strauss Hromy a blesky / Unter Donner und Blitz

Přídavek:

  • Fimnová muzika z filmů James Bond / Teile aus James Bond _ Filmmusik

 Vstupné: 80, 140, 170, 200 Kč