Ve Staré Vodě se utkaly fotbalové legendy

Napínavou podívanou nabídl fotbalový zápas ve Staré Vodě, kde se v uplynulých dnech utkaly  legendy TJ Sokolu Stará Voda. Pro velký úspěch naplánovali organizátoři další setkání, které by se mělo uskutečnit příští rok.

Foto: Jan Kuna – více fotografií  z akce zde

„Setkání fotbalových generačních „legend“ TJ Sokolu Stará Voda se velmi vydařilo. Musím říct, že tato akce nebyla naplánována, to jen vysloužilý fotbalista (Milan) provokoval nynějšího kapitána „A“ týmu Lukáše, že jim to s přehledem natřeme. Tím byla myšlenka na turnaj na světě,“ vysvětlil jeden ze spoluorganizátorů a hráčů Jan Kuna s tím, že  netrvalo dlouho a vložili se do věci další lidé, naplánovalo se datum a obvolalo několik starších, ti zase několik dalších. „Nakonec se tady sešla skvělá parta generací, která tady hrála fotbal od založení klubu až do těchto chvil. Takže jsme je přivítali, dali si občerstvení a začali hrát. Slavnostní výkop provedla paní Gita s vnučkou, rozhodčí Tibor s Josefem,“ upřesnil.

Utkání přihlížela početná skupinka diváků, která vytvořila skvělou atmosféru. „Vůbec nezáleží na výsledku, důležité bylo to setkání, zábava a setkání,“ doplnil Jan Kuna.

Foto: Jan Kuna – více fotografií  z akce zde