S autem narazil do stromu. Byl pod vlivem alkoholu a drog

S autem narazil nedaleko Krásné do stromu. Sedmatřicetiletý řidič byl pod vlivem alkoholu a drog. Při dopravní nehodě utrpěl šofér zranění, se kterými byl převezen Zdravotnickou záchrannou službou na ošetření do nemocnice. Chebští dopravní policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky a případem se nadále zabývají.

Foto: Policie ČR

„V úterý 18. července letošního roku krátce před pátou hodinou ranní došlo na pozemní komunikaci číslo III/2163 u obce Krásná k dopravní nehodě osobního automobilu,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek. „K té mělo dojít tak, že sedmatřicetiletý řidič osobního automobilu značky BMW jedoucí směrem ke křižovatce s pozemní komunikací číslo III/2162 se svým vozidlem nepřizpůsobil rychlost, přejel do protisměru, kde následně narazil do stromu. Po nárazu byl odražen vpravo mimo komunikaci,“ uvedl.

Foto: Policie ČR

„Po dopravní nehodě se podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,80 promile. Dále se také podrobil orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na látku Amfetamin/Metamfetamin a THC,“ doplnil mluvčí.