Na srazu historických traktorů budou k vidění unikáty

Po roce se ve Skalné uskuteční Sraz starých traktorů. Akce, kterou pořádá místní traktorklub, se bude konat v sobotu 10. června od 10 hodin. Jak se již stalo zvykem, tak ani letos nebude chybět oblíbená přehlídková jízda po městě, stánkový prodej, tradiční bramboráky  i vyhlášené dobroty od skalenských žen. O hudbu se postará country kapela PIC-NIC ze Skalné a Chebu.

„Na 15. ročník Srazu starých traktorů dorazí kromě strojů nejen z regionu také milovníci traktorů ze spřátelených klubů z Německa, a to jak Bavorska,tak i ze Saska,“ informovali organizátoři akce z traktorklubu  Martin Sandner a Roman Kubinec. “ Návštěvníci budou moci navštívit také naše muzeum, ve kterém najdou traktory a zemědělskou techniku, ale také sbírky starých šicích strojů,praček i žehliček. K vidění bude i autentická kuchyně a kancelář z padesátých let minulého století. Pro návštěvníky bude přichystána také výstava nové zemědělské techniky a traktorů.

Na srazu historických traktorů byly k vidění i unikáty

Organizátoři  nezapomínají ani na ty nejmenší, pro které budou připraveny soutěže o drobné ceny, jízda na valníku a mnoho dalšího. Děti budou soutěžit o drobné ceny. Připraveno bude třeba také svezení na valníku po Skalné a mnoho dalšího.

Sraz starých traktorů ve Skalné v roce 2018

Sraz starých traktorů ve Skalné v roce 2017