Policisté pátrají po svědcích nehody, při které došlo ke zranění motocyklisty

Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v úterý 16. května letošního roku kolem půl druhé hodiny odpolední na kruhovém objezdu mezi ulicemi Rosnická a Hraniční, mezi obcemi Čankov, Karlovy Vary a Sedlec. Na kruhovém objezdu zřejmě nedal přednost řidič nákladního automobilu značky Fiat projíždějícímu motocyklu značky Maxon, přičemž došlo ke střetu skútru s nákladním automobilem. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.

Foto: Policie ČR

„Řidič skútru při dopravní nehodě utrpěl zranění, se kterými byl Zdravotnickou záchrannou službou převezen do nemocnice. Policisté u řidičů po dopravní nehodě provedli orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu, která vyšla u obou s negativním výsledkem,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek.

Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či přímo policistům z dopravního inspektorátu na telefonní číslo 974 366 408.

„Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení,“ doplnil mluvčí.