Ohlédnutí: Ve Františkových Lázních zájemci obdivovali historická auta

Ohlédnutí: Jako každý rok, tak i letos na první májový den zaplnila historická auta a motocykly Národní třídu. XXV. ročníku Mezinárodní soutěže elegance historických vozidel se návštěvníkům představila auta vyrobená do roku 1978.

Více fotografií z akce zde

Obliba historických aut každým rokem stoupá, proto jsme se zeptali předsedy VCC Veteran Car Clubu Cheb Mirko Majera, co by měl udělat ten, kdo by se chtěl historickým autům nebo motocyklům věnovat. „Každý, kdo se chce věnovat veteránům, tak se musí připravit, že to bude stát hodě času a hodně peněz a hlavně, pokud je ženatý či vdaná, připravit ženu nebo manžela na tyto skutečnosti. Zájemci, kteří by chtěli vstoupit do našeho klubu, se můžou kdykoliv přihlásit na e-mailovou adresu a bude informován o organizaci a její činnosti: e-mail : mirko.majer@seznam.cz,“ řekl.

Akci jako tradičně pořádal Chebský VCC Veteran Car Club Cheb a město Františkovy Lázně. Pro zájemce byl připravený také doprovodný program, ve kterém nechybělo vystoupení mažoretek a taneční skupiny Základní umělecké školy v Chebu. O hudbu se postarala kapela Rockin veterans.

Více fotografií z akce zde