Policisté hledají svědky nehody dvou osobních aut

Policisté z chebského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v pondělí 3. dubna letošního roku kolem poledne v Chebu, konkrétně na křižovatce ulic Valdštejnova a Evropská. Při dopravní nehodě došlo ke střetu osobního automobilu značky Ford, které jelo po ulici Valdštejnova s vozidlem značky Volkswagen jedoucím po ulici Evropská.

Foto: Policie ČR

„Oba řidiči se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem. Při dopravní nehodě naštěstí nedošlo k žádnému zranění,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Foto: Policie ČR

„Policisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či přímo policistům z dopravního inspektorátu na telefonní číslo 974 372 261,“ doplnil mluvčí.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.