Tragická nehoda v Kynšperku nad Ohří. Muž svým zraněním bohužel podlehl

Tragické nehodě v Kynšperku nad Ohří vyjely všechny složky IZS. V pondělí 16. ledna letošního roku krátce po 20. hodině došlo ke střetu chodce s automobilem. Silnice byla po dobu vyšetřování dopravní nehody zcela uzavřena. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

„K nehodě mělo dojít tak, že jednačtyřicetiletý řidič osobního automobilu značky Kia, jedoucí z Kynšperku nad Ohří směrem na Libavské Údolí, po projetí pravotočivé zatáčky přejel svým vozidlem třiačtyřicetiletého muže, který měl zřejmě ležet či klečet na pozemní komunikaci,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Řidič osobního automobilu následně okamžitě zastavil a zraněnému třiačtyřicetiletému muži poskytl první pomoc. O několik málo minut později zraněnému muži poskytovali první pomoc i přivolaní záchranáři, ovšem i přes veškerou snahu bohužel muž svým rozsáhlým zraněním na místě podlehl,“ sdělil.

Jednačtyřicetiletý řidič se poté podrobil orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s negativním výsledkem.

Policisté na místě po celou dobu řídili provoz.