Policisté pátrají po svědcích dopravní nehody

Při dopravní nehodě, která se stala na silnici I/6 na průtahu Karlovými Vary, došlo ke střetu vozidla značky Peugeot s nákladním automobilem značky Ford. Obě vozidla byla po střetu poškozena. K této události došlo v době, kdy o zhruba padesát metrů dále došlo k nehodě, po které zůstal v pravém jízdním pruhu odstavený kamion s osobním vozidlem a provoz na pozemní komunikaci byl tak možný pouze v levém jízdním pruhu.

Foto: Policie ČR

„Policisté z karlovarského dopravního inspektorátu pátrají po svědcích dopravní nehody, ke které došlo v pondělí 9. ledna letošního roku zhruba v 11:45 hodin na silnici I/6, konkrétně na průtahu Karlovými Vary za nájezdem z Dolní Kamenné ve směru na Sokolov,“ informoval policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Policisté žádají případné svědky dopravní nehody, při které došlo ke střetu vozidla značky Peugeot s nákladním automobilem značky Ford, kteří v inkriminovanou dobu místem projížděli. „Nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či přímo policistům z dopravního inspektorátu na telefonní číslo 974 366 408,“ doplnil mluvčí.

Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení.