Z bytu utekla jen v pyžamu. Pohřešovanou ženu policisté během hodiny vypátrali

Pátrání mělo dobrý konec. Ženu, která utekla z bytu jen v pyžamu a bez bot, policisté během hodiny vypátrali. Do akce se zapojila zhruba desítka policistů.

Úspěšná pátrací akce se uskutečnila v neděli dne 8. ledna. „Krátce před dvaadvacátou hodinou bylo na Integrované operační středisko Krajského ředitelství policie Karlovarského kraje oznámeno pětatřicetiletým mužem, že jeho přítelkyně utekla v Nejdku na Karlovarsku z bytu směrem do lesa a k železniční trati pouze v pyžamu a bez bot, přičemž u sebe nemá mobilní telefon,“ informoval policejní mluvčí Jan Bílek.  Policisté z několika obvodních oddělení začali po ženě okamžitě pátrat, zejména v blízkém okolí jejího bydliště.

„Policisté z obvodního oddělení Nová Role společně s psovodem a služebním psem Bacarlem zaslechli hluk a křik z pozemku nedaleko domu, ze kterého měla utéct. Policisté se tedy vydali na místo a ženu odpovídající popisu vypátrali pouhou hodinu od přijetí oznámení. Následně se podrobila orientačnímu testu na přítomnost omamných a psychotropních látek, který vyšel s pozitivním výsledkem na látku methamphetamine,“ doplnil mluvčí. Policisté na místo přivolali Zdravotnickou záchrannou službu, která ženu převezla do nemocnice.