Opilá a bez řidičáku nabourala do několika aut, stromu a schodiště

Opilá a bez řidičáku sedla do auta a vydala se na cestu Mariánskými Lázněmi. Její jízda nemohla skončit jinak než nehodou, při které nabourala další auta. Škoda na poničených vozidlech byla předběžně odhadnuta na částku přibližně 400 tisíc korun. U události došlo také ke zranění spolujezdce.

Foto: Policie ČR

„V pondělí 26. prosince letošního roku došlo krátce po půlnoci v Mariánských Lázních k dopravní nehodě,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „K té mělo dojít tak, že jednatřicetiletá řidička osobního automobilu značky Volkswagen zřejmě po projetí zatáčky nezvládla řízení a vyjela mimo pozemní komunikaci. Následně měla narazit do zaparkovaného vozidla značky Hyundai, poté najela do okrasného stromu a nakonec narazila do schodiště jednoho z místních hotelů. Od toho se mělo vozidlo odrazit a narazit do několika zaparkovaných automobilů,“ upřesnil. Řidička měla poškodit celkově čtyři zaparkovaná vozidla.

Foto: Policie ČR

Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění čtyřiatřicetiletého spolujezdce z automobilu značky Volkswagen, který byl na místě ošetřen.

„Po příjezdu policejní hlídky se jednatřicetiletá žena podrobila orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která vyšla s pozitivním výsledkem 1,1 promile,“ upřesnil Jakub Kopřiva s tím, že policisté navíc lustrací zjistili, že žena není držitelem žádného řidičského oprávnění.

Přená příčina a okolnosti této dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Foto: Policie ČR