Pomůžete při pátrání po ukradených věcech?

Pomůžete při pátrání po ukradených věcech? V době od 10.  do 20. prosince došlo ke vloupání do rodinného domu v chebských Hájích. Neznámý zloděj ukradl skoro vše, na co přišel. Majitel vypsal odměnu za informace, které povedou k dopadení pachatele. Událost je nahlášena na policii.

Foto: T. Voborník

Majitel přišel o jízdní kolo, pily, vrtačku, vrtací kladivo, podlahové topení, světlo a další, úplný seznam ukradených věcí je na konci článku. „Rozhodl jsem se vypsat finanční odměnu tomu, kdo nás přivede k pachatelům,“ uvedl Tomáš Voborník.  „Vše je v šetření policie, ale mezi lidmi je spousta “nenápadných” informací, které mohou velmi pomoci nejen nám, ale do budoucna dalším lidem. Kdyby jste tedy zaslechli, dostali nabídku, viděli, že někdo něco i ze seznamu níže nabízí, možná i za podezřele nízké ceny, sdělte nám informaci na telefonní číslo 603 525 129,“ doplnil. Pomoci by mohla také informace pohybu  osob, aut nebo zvuků v inkriminovanou dobu.

Foto: T. Voborník

Ukradené věci:

1 – Jízdní horské kolo SPECIALIZED, horské, v černé matné barvě s velkým bílým nápisem značky na rámu a bílými šlapkami. KOLO SPECIALIZED Epic HT, model 2020, velikost rámu Mhorské, v černé matné barvě s velkým bílým nápisem značky na rámu a bílými šlapkami. Odpružená vidlice v předu – Epic HT, Carbon, kola 29”. Výrobní číslo rámu: WSBC 01404 7621 P, číslo přední odpružené vidlice 39T92668365.

2 – Pila stolová Festool Precioso

3 – Pila ponorná okružní Festool

4 – Makita HM 0870C bourací / sekací kladivo elektrické ve velkém modrém boxu s bílým nápisem Makita a příslušenstvím uvnitř = 2 nástavce, mazací olej v kartuši, bílý hadr.

5 – Vrtačka Festool CSX akumulátorová ve světle šedé plastové krabici (box, systainer) se zeleným nápisem Festool na víku. S příslušenstvím – náhradní baterie, nabíječka, bity, aj.

6 – Pila NAREX kotoučová EPK 16D (mafl, kocour) v modré plastové krabici (box, systainer) s oranžovým nápisem Narex na víku.

7 – FENIX elektrické podlahové topaní. Kabely v návinu pro cca 20m2, termostat 4x, čidlo 4x.

8 – “Hvězdné nebe” – Sada optických vodičů k montáži do podhledu, s LED zdrojem, 3 různé průměry – malá papírová krabice, smotané průhledné kabely jako silnější vlasce, více metrů, malá krabička a zdroj.

9 – Laserový měřič BOSH PLL 360, zelený s červeným písmem Bosh a červeným polohovacím přepínáním, malý, v černém látkovém futrálu.

10 – Sekera FISKARS, černo-oranžová, střední velikost, cca 5kg