Na první adventní neděli františkolázeňští rozsvítili vánoční strom

Na první adventní neděli františkolázeňští rozsvítili vánoční strom. Zazpívat přijela Petra Černocká s Jiřím Pracným. Letos ve vánoční ozdobě města přibyla i jedna novinka. Ve svátečně vyzdobeném altánu vznikl fotokoutek. Na druhou adventní neděli 4. prosince od 14 hodin přijede zahrát české a světové hity Patrik Music.

Františkolázeňští rozsvítili na Národní třídě vánoční strom na první adventní neděli 27. listopadu. Po celý den byl přichystán pestrý program pro celou rodinu. Nechyběl koncert žáků ZUŠ J. Cimrmana a Petry Černocké s Jiřím Pracným. Připraven byl také malý adventní trh. Starosta Františkových Lázní Jan Kuchař popřál obyvatelům a návštěvníkům města krásnou a klidnou dobu adventu, plnou rozjímání a očekávání.

Františkovy Lázně krášlí také vánočně vyzdobený altán. Stejně jako v loňském roce, tak i letos je i ozvučen, aby v jeho blízkosti byla slyšet sváteční a populární hudba. Ta je naprogramována tak, aby začala znít od 14 do 20 hodin každý den až do Silvestra, vyjma adventních nedělí kdy altán bude hrát až od 15.30 hodin, protože od 14  hodin si v hudebním altánu mohou zájemci poslechnout adventní koncert.

 

Program 4. prosince

14:00 – Patrik Music – české a světové hity

Program 11. prosince

14:00 – Quintetus Cantorus

Program 18. prosince

14:00 – Bád Boys