Nebojsové se sešli na Reji strašidel

Přibližně stovka nebojsů se sešla v Pomezí na Reji strašidel. Přichystána byla nejen strašidelná stezka, ale také soutěž o nejnápaditěji vyzdobenou dýni. Pro ty, kterým vyhládlo, bylo přichystané občerstvení.

Více fotografií z akce zde

Akci zahájilo před pomezským kostelem vystoupení mažoretek z chebské ZUŠ pod vedením Jaroslavy Havlíčkové.  „Nejen pro ty nejmenší jsme připravili v pergole u dětského hřiště duchařské dílničky, kde si mohly děti namalovat stylové dekorativní předměty,“ uvedl starosta Pomezí nad Ohří Radek Tlačil.  Hned po setmění se děti mohly vydat na strašidelnou stezku, která byla vyzdobena strašidelnými dekoracemi, o které se postaraly pomezské ženy. Ale pozadu nezůstali ani muži, největší dekoraci, která lákala na strašidelnou cestu vyrobil pan Ivo Karas z Chebu.

Více fotografií z akce zde

Strašidelná stezka zavedla nejmenší děti na cestu posetou pavučinami, kde musely plnit jednoduché úkoly. Za to získaly odměnu v podobě sladkostí. Ty větší už měly stezku složitější a strašidelnější. Zavedla je do kostela, kde musely splnit několik úkolů. Dobrou zprávou je, že se nikdo neztratil a všem se akce líbila.

Více fotografií z akce zde