Při dopravní nehodě tří aut došlo naštěstí jen k lehkému zranění

Při dopravní nehodě tří osobních aut došlo naštěstí jen k lehkému zranění. Událost se stala v úterý 1. března odpoledne na průtahu Karlových Varů u kruhového objezdu . Předběžná škoda byla odhadnuta na částku téměř 100 tisíc korun.

„K nehodě mělo dojít tak, že jednačtyřicetiletý řidič vozidla škoda zřejmě dostatečně nesledoval situaci v provozu,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Pešková. „Následně měl na sjezdu ke kruhovému objezdu Dolní kamenná narazit do před ním jedoucího vozidla značky Opel, které řídila šestasedmdesátiletá řidička. Ta se měla po nárazu zřejmě leknout, splést si brzdový a plynový pedál, rozjet se a po několika desítkách metrů narazit do vozidla značky Škoda, které řídil šestadvacetiletý řidič,“ sdělila mluvčí s tím, že dále měla žena narazit do zadní části vozidla značky Mazda, se kterým stál sedmačtyřicetiletý muž před kruhovým objezdem.

 Při dopravní nehodě došlo k lehkému zranění šestasedmdesátileté řidičky, která byla Zdravotnickou záchrannou službou převezena do nemocnice k ošetření.

 Všichni řidiči se po dopravní nehodě podrobili orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu, která u obou vyšla s negativním výsledkem.