Movomal spojuje maraton, pouliční umění i festival jídla

Víte, co znamená spojení maratonu SPA Run, festivalu pouličního umění na kolonádě a festivalu jídla? To je Movomal, který se uskuteční v sobotu 10. července v Mariánských Lázních.

Je těžké si představit Mariánské Lázně bez zábavných a zajímavých aktivit pro celou rodinu, které se ve městě konají v létě každý víkend. K takovým akcím patří festival Movomal, který milují lázeňáci a návštěvníci města a který stojí na třech hlavních pilířích: sport, zábava a chutné jídlo. Jistě souhlasíte, že pro rodinnou dovolenou jsou tyto tři složky velice důležité.

Program zde

Letos se tak mohou fanoušci sportovního běhu zúčastnit maratonu SPA Run, který se bude konat již podeváté v centru města a mohou se jej zúčastnit dospělí i děti. Trať pro dospělé bude měřit 6,4 km a pro děti 400 m, 1000 m nebo 1400 m. Všechny podrobnosti naleznete na webu www.sparun.wz.cz.

Méně sportovně založení hosté si pak budou moci užít festival pouličního umění. Pod starými oblouky kolonády bude letos znít lidová hudba, reggae, funk či blues a dokonce i tradiční lidové písně z doby středověku.

Festival jídla určitě potěší každého návštěvníka. Milovníci chutných lahůdek si budou moci vychutnat francouzské sýry, americké sendviče, hamburgery nebo pravé belgické hranolky s domácím dressingem.