Dobré jídlo světa? Tentokrát se gurmáni sejdou v Lokti

Dobré jídlo světa. V neděli, dne 20. června v době od 10 do 19 hodin bude mít svoji premiéru festival pro všechny milovníky pouličního jídla chutí celého světa. Nejen gurmáni se mohou těšit na lahodné pokrmy, slané, ostré i sladké dezerty, svěží nápoje, alko i nealko, pivo z malých pivovarů i víno přímo od vinařů z Moravy. Ani na ty nejmenší organizátoři nezapomínají, přichystána bude veselá loutková pohádka.

Zájemci o letní piknik jsou zváni k účasti se správnou výbavou na piknik, chybět by neměla pikniková deka, košík pro případný nákup pochoutek, doporučené jsou i sluneční brýle a opalovací krém. Zkušení  pořadatelé předpokládají, že kdo jednou do prostoru pikniku vstoupí, jen tak neodchází a tak je dobré, připravit si s předstihem správnou výbavou na několikahodinový pobyt.

Ilustrační foto

K pestré paletě chutí a vůní světa bude připraven i doprovodný hudební program, vystoupí kapela Blue caravan Cz a také kapela Atarez latino Kuba/Cz, na 14 hodinu je připravena loutková pohádka pro nejmenší všichni jsou zváni do relaxační zóny, kde na ně bude čekat několik stánků s designovými výrobky a také několik dílen pro malé i veliké.

Vstupenky je možné zakoupit předem na portálu smsticket.cz nebo v den konání na místě.

Pořadatel Dobré jídlo Světa zve k návštěvě a věří, na základě nebývalého zájmu o akci na sociálních sítích, že si festival vytvoří v Lokti tradici.