Nákup cigaret vyvrcholil výhrůžkami smrtí 

I banální nákup se může zvrhnout v něco, co připomíná scénu z akčního filmu. Přesně to se stalo před nedávnem v jedné z prodejen na Chebsku. Dva muži napřed nakupovali, pak se hádali, poté přišly ke „slovu“ pěsti a nakonec vyhrožování smrtí. Agresor by mohl skončit  až na dlouhých pět let za mřížemi.

„Šestačtyřicetiletý muž z Chebska měl mít v prodejně při nákupu cigaret spor s jednapadesátiletým mužem,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. „Nejdříve se oba měli vulgárně urážet a následně mělo dojít k potyčce. Tím to ale celé neskončilo, jelikož šestačtyřicetiletý muž měl následně jet k rodinnému domu poblíž Františkových Lázní, kde příležitostně u své přítelkyně pobývá muž, se kterým se dostal do potyčky. Po příjezdu k rodinnému domu měl začít okamžitě nadávat přítelkyni jednapadesátiletého muže, která zrovna seděla venku na terase. Muž ji měl nejdříve vulgárně urážet a poté vyhrožovat zabitím. Po několika minutách měl z místa odjet osobním automobilem,“ upřesnil.

Po provedených šetřeních policisté šestačtyřicetiletému muži sdělili podezření ze spáchání přečinů nebezpečné vyhrožování a výtržnictví.