Areál nabídne nové služby a pohodový odpočinek

Sportovní areál pod vrchem Háj v Aši zaznamenal v roce 2023 rekordní počet návštěvníků, kteří přijíždějí ze všech koutů České republiky a také z ciziny. Vedení Ašských lesů s.r.o., které pro město Aš sportoviště spravují, se snaží nabízet pro další sezónu nové služby a možnosti relaxace.

Jan Šnajdr provádí pravidelnou kontrolu technického stavu nabízených koloběžek – foto: M. Všetečka

„Turistům a všem naši hostům je k dispozici možnost zapůjčení různých sportovních potřeb pro všechna roční období. S velkým ohlasem se setkalo půjčování koloběžek pro různé váhové a věkové kategorie. Koloběžky jsou atraktivním trendem sportovního vyžití,“ zmínil správce sportovního areálu Jan Šnajdr.

Prostor okolo minigolfu bude brzy doplněn o nová lehátka – foto: M. Všetečka

Vyhledávanou službou bude bezesporu možnost nabít elektrokola a elektrokoloběžky na nově vybudovaném zařízení. Pan Šnajdr doplňuje informace: „Nabíječka je označena a u personálu recepce sportovního areálu je možné si vypůjčit i odpovídající kabely. Před hlavní budovou je k dispozici také montážní stojan na kola, kde si cyklisti mohou provést základní údržbu či opravu kol.“ Sportoviště jsou využívána jednotlivci, ale velmi často si přicházejí užít pohodové dny a odpočinek celé rodiny. „Z tohoto důvodu jsme se rozhodli doplnit prostor u minigolfu o další možnost relaxace. Připravujeme instalaci lehátek, která doplní možnost posezení na lavičkách. Lidé tak budou moci využít klidu, atmosféry okolní přírody a poležet si při pozorování snažení blízkých na jednotlivých stanovištích minigolfu,“ řekl k tématu s úsměvem jednatel ašských lesů Jiří Červenka. Důležité je také připomenout, že Ašské lesy spolupracují s vedením města na dokončení instalace nových směrových tabulí, které budou důležité pro lepší orientaci příchozích hostů. Miroslav Všetečka

Miroslav Všetečka

.