Masturboval před kolemjdoucími ženami

Neodolatelnou touhu pochlubit se svým mužstvím nejspíš měl osmačtyřicetiletý muž. V mariánských Lázních čekal na vhodný okamžik, kdy kolem půjde nějaká žena. Pak rychle šup kalhoty dolů a začal masturbovat. Protože v tomhle oboru není muž žádným nováčkem, tak si teď může odsedět za mřížemi až tři roky.

Chebští kriminalisté zahájili trestní stíhání osmačtyřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání přečinu výtržnictví.

„Ten se měl totiž už na konci roku 2017 v ranních hodinách poblíž kolejiště v Mariánských Lázních dopustit hrubé neslušnosti, a to tak, že se staženými kalhotami a obnaženým přirozením měl onanovat před kolemjdoucí šestnáctiletou dívkou,“ vysvětlil policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

V dubnu roku 2018 měl znovu poblíž kolejiště v Mariánských Lázních onanovat před procházející čtyřiadvacetiletou ženou. „Ta si ho měla všimnout a následně místo rychle opustit. O čtyři měsíce později měl muž v odpoledních hodinách sedět poblíž zahrádkářské kolonie v Mariánských Lázních. Také tam si měl stáhnout kraťasy a před kolemjdoucí dvaatřicetiletou ženou začít masturbovat. Ta se u muže měla zastavit a z kabelky začít vytahovat mobilní telefon,“ uvedl Jakub Kopřiva. Na to měl muž zareagovat tak, že si natáhl kraťasy a z místa utekl do lesního porostu, kde měl zaparkovaný osobní automobil.

V případě prokázání viny hrozí muži trest odnětí svobody až na tři roky, jelikož byl za trestný čin výtržnictví již v minulosti pravomocně odsouzen.