Františkolázeňská Národní třída duněla silnými motory strojů Goldwing

Bezmála stovka mužů i žen na silných strojích Goldwing zamířila na františkolázeňskou Národní třídu. Jako každý rok, tak i letos si mohli zájemci druhý květnový pátek (10.5.) prohlédnout motorky majitelů z celé Evropy, ale také z Ameriky.

Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/5306446

Letos se uskutečnil již 16. ročník srazu motocyklů značky Honda Goldwing, GoldWing  Spa Triangle Treffen – Resort Stein. Výjimkou byl loňský rok, kdy zachvátil hotel Stein, kde bývají účastníci ubytováni, požár.

„Z původní akce několika přátel na začátku sezóny pod názvem První tankování se stalo setkání mezinárodního významu,“ uvedl organizátor akce Martin Záboj. „Důvod setkání je zcela prozaický – lidé, kteří se po celý rok potkávají na silnicích celé Evropy i USA a stali se z nich postupem let osobní přátelé, se chtějí setkat koncentrovaně, společně, povykládat si, předat si zkušenosti, doporučit si navzájem nově objevené zážitkové trasy, nechat požehnat sobě i svým strojům a navzájem si popřát hodně ve zdraví ujetých kilometrů i mil,“ doplnil organizátor.

Více fotografií z akce zde: https://www.zonerama.com/ZiveChebsko/Album/5306446