Nehoda tří aut zkomplikovala provoz mezi Starou Vodou a Mariánskými Lázněmi

Spánek řidiče stál pravděpodobně za nehodou tří aut mezi Starou Vodou a Mariánskými Lázněmi. Policisté na místě provedli dechové zkoušky u všech účastníků, a to s negativním výsledkem. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidičky, která byla převezena k ošetření do nemocnice v Chebu.Stará Voda nehoda

„Ve středu 6. září v brzkých ranních hodinách došlo k dopravní nehodě na pozemní komunikaci ve směru od obce Stará Voda na Mariánské Lázně. K události mělo dojít tak, že dvaačtyřicetiletý řidič nákladního vozidla značky při řízení usnul a poté přejel do protisměru, kde se střetl s osobním vozidlem, řízené čtyřicetiletou ženou,“ uvedl Daniel Dvořák, policejní mluvčí. „Vozidlo vlivem střetu dostalo smyk, přejelo do protisměru, kde se střetlo s dalším osobním vozidlem, které bylo řízené osmačtyřicetiletým mužem. Po střetu vozidel jedno skončilo odhozeno mimo vozovku,“ doplnil.

Ze zavinění dopravní nehody je důvodně podezřelý řidič nákladního vozidla. Škoda byla na místě odhadnuta na částku nepřevyšující 380 000 korun.

Věc zůstává v řešení policistů z Dopravního inspektorátu Cheb.