Vzal si kárku a šel krást

Po druhé hodině ranní kontrolovala ašská policejní hlídka cyklistu se zvláštním nákladem. Na připojené kárce měl disky z auta. Policisté během chvíle zjistili, že díly pocházejí z nedaleké firmy. Muži nezbylo nic jiného, než se mužům zákona přiznat. Pokud bude muž odsouzen, může si od soudu vyslechnout trest v délce až dva roky.ž zloděj kola

„Policejní hlídka v Aši ve středu 7. června po druhé hodině ranní v centru města kontrolovala čtyřiatřicetiletého muže z Chebska, který projížděl na kole s připevněnou kárkou, na které měl pět kusů alu disků od vozidla. Policisté muži, který tvrdil, že disky má z Německa a jejich majitelce je pouze převáží, nevěřili,“ uvedl Daniel Dvořák, policejní mluvčí.
„Muž dokonce hlídce popsal garáž, kde měl disky uskladněné, ale policisté místní znalostí provedli kontrolu blízkého areálu firmy, která uskladňuje díly na vozidla. Zde zjistili otevřená vrata do prostoru skladu s disky a pneumatikami. Muž se poté policistům doznal a na místě byl hlídkou zadržen,“ doplnil mluvčí.