Kam v pátek večer za kulturou? Na setkání s Igorem Vozkou do G4

Blíží se další zajímavé setkání v rámci Večera v galerijním klubu Art Centra Galerie 4. Tentokrát se návštěvníkům představí Cheban Igor Vozka. Akce s názvem Krajina se uskuteční v pátek 9. listopadu od 18 hodin za účasti autora. Ten, kdo v pátek zahájení nestihne, bude mít šanci výstavu zhlédnout až do 12. prosince.Igor Vozka výstava fotografie G4 1

Foto: Igor Vozka

Na aktuální výstavě představí autor klidné, komorně až romanticky laděné barevné snímky, které pořizuje na svých toulkách v okolí Chebu.

Amatérští i profesionální fotografové a výtvarníci mají od počátku otevření Art Centra Galerie 4 možnost seznámit se svoji tvorbou širokou veřejnost. Galerijní klub s kavárnou nabízí ideální prostor pro prezentaci regionálních autorů, pro setkání s nimi a diskuzi během pátečních Večerů v klubu.

Igor Vozka výstava fotografie G4 2Foto: Igor Vozka

 Na výstavě KRAJINA Igor Vozka představí na svých barevných, digitálních snímcích okolí Chebu.

Autor fotí rád, v jeho portfoliu nalezneme široké spektrum témat. Snad nejbližším je mu právě krajina.  Je vášnivým cestovatelem, zabývá se grafikou a má rád město Cheb, ve kterém žije a pracuje.

Nevyhýbá se digitálně upravované ani aranžované fotografii. V jeho hledáčku je architektura a život  ve městě, portréty, lidé i zvířata, mnozí jej znají jako dokumentaristu sportovních i kulturních akcí. Rád fotografuje také svatby, plesy a další významné životní okamžiky. Návštěvníci Chebských dvorků mohli zaznamenat jeho obsáhlejší tvorbu na posledním ročníku festivalu, právě na fotografickém dvorku. Sám s oblibou říká „někdy stačí jen zaostřit a zmáčknout spoušť“, to však neplatí vždy, zvláště oblíbeným místem je krajina Hřenska.

Výstavu je možno navštívit a posedět při šálku čaje či kávy i sklenky vína kdykoliv od úterý do pátku, v čase od 10.00 do 17.00 a dle dohody předem.