V Chebu se budou konat kurzy kreslení pravou mozkovou hemisférou

Všichni, kteří by se chtěli naučit kreslit, by měli zpozornět. V Chebu se budou konat víkendové kurzy kreslení pravou mozkovou hemisférou. Třeba je jen přihlásit se předem.Kreslení

„Kurz je určen pro všechny, které baví kreslit a mají pocit, že jim to nejde tak, jak by chtěli.  Je to pro všechny, kdo se chce naučit kreslit. Naučí se základům kreslení, jak pracovat efektivně a jak se vyvarovat chyb, které pak výtvoru škodí,“ uvedl organizátor akce a výtvarník Mirek Vostrý. „Každý na konci kurzu nakreslí cokoliv a tato schopnost absolventům zůstane napořád,“ řekl.

Kurz probíhá dva dny (sobota a neděle), denně vždy od 9 cca do 14 až 15 hodin. Cena kurzu je 1500 korun. V ceně kurzu jsou zahrnuty veškeré pomůcky.

„Pokud seženete alespoň dalších 5 lidí, kteří se s vámi zúčastní kurzu, máte kurz se slevou 50 %. Seženete-li k sobě dalších 9 lidí, kteří se s vámi zúčastní kurzu, máte kurz ZDARMA. V obou případech si můžete domluvit termín i místo konání kurzu, dle toho, jak vám to bude nejvíce vyhovovat,“ doplnil výtvarník.

Jak se na kurz přihlásit? Zájemci mohou psát na:  e-mail hemisfera@mirekvostry.cz nebo na mobil 739 289 918.

Účastníci si mohou přinést vlastní fotografii některého z blízkých. Podle toho pak budetou na kurzu kreslit. Fotografie ale musí být kvalitní a ve velikosti formátu A4. Není to podmínkou. Fotografie, dle kterých se bude kreslit, budou k dispozici.  Kurz je vhodný od věku 13 let.

Co vám kurz přinese?

– Naučíte se používat pravou mozkovou hemisféru

– Na povrch vyjde skrytá schopnost tvořit

– Věřit sám sobě a zvednout si sebevědomí

– Po celý život budete vědět, že když chcete, dokážete cokoliv.